RW Club

versio 30: Sielun peili

Ylläpitäjä

Nimimerkki: Riikin
Nimi: Heidi
Syntymäpäivä: 6.8.1992

Fanilistakokoelma Little AddictionDeviantArt


Olen piirtänyt suunnilleen niin kauan, kun kynä on kädessä pysynyt. Tämän te olette varmaan kuulleet ennen monelta muultakin, mutta kuulette taas. Piirtelin pienenä eläimiä, mutta vasta vuonna 2003 alkusyksystä aloin piirtää koiria "tosissani". Piirtämisen lisäksi teen mielelläni kotisivuja, luen ja rötväilen muuten vaan. Sivuja minulla on netissä aika paljon, mm. fanilistasivuja, mutta RW Club on kaikista suurin ja tärkein projekti.

Luen valtavia määriä mangaa. Animea katson vain harvoin. Suosikkisarjani on Yoshihiro Takahashin Ginga-saaga. Muita suosikkejani ovat myös Salapoliisi Conan, Ranma ½, Bleach, Sailor Moon, FullMetal Alchemista sekä Kaoru Morin tuotanto. Ihastun satunnaisesti uusiin sarjoihin. Omistan mangoja valtavan määrän ja olen kuluttanut niihin hävyttömän paljon rahaa. Lisäksi fanitan Pokémonia ja keräilen ensimmäisen generaation Pokémon-figuureja.

Omistan lisäksi kolme Nintendo DS:ää (Lite, DSi sekä 3DSXL). En ole luopunut vanhemmista, koska en ole raaskinut. Pelimakuni on ehkä hieman rajoittunut. Pelaan lähinnä Professor Layton -sarjaa, Phoenix Wright -sarjaa ja Pokémoneja. Tutustun mielelläni muihinkin, mutta mitä sitä vaihtamaan hyväksi todettua! :)

Perhe


Perheeseeni kuuluu isä, äiti ja pikkuveljeni Juho. Isovanhemmista elossa on äitini isä. Olen seurustellut vuodesta 2007.

Lemmikit


Historian havinaa

Meillä on kissa, jonka nimi on Misu. Sain Misun 9-vuotiaana syntymäpäivälahjaksi. Misu on tavallinen maatiaiskissa ja se on edesmenneen Elli-kissamme viimeinen pentu. Varmaa tietoa Misun syntymäajasta ei ole, mutta oletettavasti se on syntynyt kesäkuussa 2001. Vielä nykyäänkin Misua kutsutaan Miksu-vauvaksi, vaikka ikää onkin jo kertynyt yli kymmenen vuotta.

Perheeni hankki uuden koiran vuoden 2007 tammikuussa. Ceska on sekarotuinen - siinä on ainakin tolleria, labradorinnoutajaa, vanhaa englannin lammaskoiraa. Ceska on energinen, vallaton ja meille maailman paras koira, oikea huippuyksilö. Ennen Ceskaa meillä oli 12 vuotta suomenajokoira Riku, mutta se nukkui pois eräänä kesäpäivänä vuosia sitten.

Kuvia: Ceska pureskelee, Ceska pentuna ja Misu, Ceska istuu, Ceska ja Misu, Ceska pallonsa kanssa ja Misu esittää pöytäkoristetta

Nykypäivä

Eemelillä ja minulla on tällä hetkellä kolme kissaa ja kaksi koiraa. Aatu (s. 9.6.2012) oli ensimmäinen kissamme, eläin joka sai minut höyrähtämään kissoihin lopullisesti. Aatu muutti meille syksyllä 2012 Karkkilasta. Aatu on sekoitus maine coonia ja persialaista. Olin ihastunut kissaan jo pelkästään kuvien perusteella ja Aatulla tulee aina olemaan erityinen paikka sydämessäni.

Toinen kissamme Eva (Metsäaron Eva Braun, s. 19.6.2013) tuli meille lähes tulkoon tasan vuotta myöhemmin. Eva on hiukan vetäytyväisempi kuin muut kissamme, mutta sterilisaation jälkeen siitäkin on sukeutunut varsin herttainen kissa, joka viihtyy sylissä ja ymmärtää viimeinkin silitysten päälle.

Kolmannen kissan hankimme, kun edellisen tulosta oli kulunut vuosi. Näin meille kotiutui Sissi (Tigerworld Kisses of Fire, s. 28.6.2014), joka asuu meillä sijoitusnaaraana. Sissi on vauhdikas, kekseliäs ja sopivan puhelias tyttö. Eeva ja Sissi ovat molemmat maine cooneja.

Koiramme on nimeltään Rudi (s. 8.1.2014) ja se on 75 % siperianhusky ja 15 % australianpaimenkoira.

Tiesitkö että...

...Riikin on horoskoopiltaan leijona?
...Riikinin kiinalainen horoskooppi on (vesi)apina?
...Riikinin suomalainen horoskooppi on ilves-ilves?
...Riikin fanittaa edelleen Pokémonia.
...Riikin opiskeli Rauman Lukiossa?
...Riikin on sairaanhoitaja/terveydenhoitaja?
...Riikin haluaisi isona pyreneittenpaimenkoiran?
...Riikin nauraa paljon?
...Riikin suuttuu helposti?
...Riikin lukee paljon?
...Riikin kuluttaa paljon rahaa mangaan?
...Riikin fanittaa Kingdom Heartsia?
...Riikin pitää Sherlock Holmesista?
...Riikin pitää myös monista muista salapoliisitarinoista.
...Riikin haluaisi kissan, jonka rotu on American curl?
...Riikin omistaa tuhottomasti mangaa?

Kaikki materiaali © Riikin, ellei toisin mainita (2003-2017).