RW Club

versio 30: Sielun peili

Henkilöt

Lisäilen tänne hahmoja sitä mukaan, kun he esiintyvät sarjakuvassa tai olen varma siitä, että kyseinen hahmo tulee mukaan sarjakuvaan.
Nimi: Riikin
Rotu: Sekarotuinen (mm. suomenpystykorvaa, länsisiperianlaikaa ja pohjanpystykorvaa)
Heti hänen syntymänsä jälkeen ShiroFighter hyökkää Riikinin ja tämän perheen kimppuun ilman mitään syytä. Riikin veli Seiruc päättää harhauttaa petoa ja lähtee perheensä luota. Myöhemmin Riikinin perhe hajoaa lopullisesti ja lopulta Riikin ajautuu etsimään perheen luota lähteneitä veljiään. Tarinan edetessä hänen ja muiden koirien päämäärä muodostuu aina vain selvemmäksi: ShiroFighterin tuhoaminen ja rauhan palauttaminen pohjoiseen.
Nimi: Seiruc
Rotu: Sekarotuinen
Riikinin isoveli. Hän on päättäväinen, mutta myös hieman kateellinen luonne. Kun Riikin on aivan pentu Seiruc lähtee omille teilleen. Seiruc saa kuulla vanhempiensa kohtalosta vasta, kun Riikin ja hän tapaavat pitkän ajan jälkeen. Hahmon nimi lausutaan "seirus".
Nimi: Astro
Rotu: Sekarotuinen
Riikinin, Seirucin ja Tenfoldyn isä, sekä Fanan rakastava puoliso. Astro on viisas uros, joka kuuntelee mielellään muiden mielipiteitä. Hän on ylpeä ja periksiantamaton luonne. Hänen selässään ja vasemmassa poskessaan on syvät arvet, jotka ovat tulleet jo hänen nuoruusvuosinaan. Hän eli Seirucin ja Fanan kanssa milloin missäkin, kunnes ihmiset ottivat heidät kiinni ja veivät koiratarhaan. Sieltä perhe karkasi juuri ennen Riikinin syntymää.
Nimi: Fana
Rotu: Sekarotuinen
Astron puoliso, Riikinin, Seirucin ja Tenfoldyn äiti. Fana on huolehtivainen narttu, hän huolestuu helposti ja on erittäin perhekeskeinen. Moonlight on Fanan nuoruudenystävä ja tältä narttu saa usein kuulla vanhimman poikansa, Tenfoldyn, kuulumisia.
Nimi: Moonlight
Rotu: Susi
Fanan lapsuudentoveri, joka käy silloin tällöin tervehtimässä vanhaa ystäväänsä. Heidän välinsä ovat lämpimät ja läheiset. Silloin, kun Tenfoldy eli vielä vanhempiensa luona, Moonlightia kutsuttiin usein Moony-sedäksi. Fana toivookin, että Riikin alkaisi käyttää tätä nimeä ystävästään. Riikin on kuitenkin aluksi epäluuloinen Moonlightia kohtaan. Moonlight on susi, mikä herättää usein epäluuloisuutta koirissa.
Nimi: Tenfoldy
Rotu: Sekarotuinen
Tenfoldy Fanan ja Astron vanhin poika sekä Riikinin ja Seirucin isoveli. Tenfoldy lähti vanhempiensa luota kauan ennen kuin Riikin syntyi. Seirucilla ja hänellä on lämpimät välit ja hän tulee hyvin toimeen myös Riikinin kanssa. Tenfoldy on vakaa luonne, eikä suutu lähes koskaan, mutta kun pinna lopulta napsahtaa poikki, urosta on vaikea saada leppymään. Tenfoldy on tarinan keskeisiä henkilöitä ja myös uusimpia keksimiäni hahmoja tähän tarinaan.
Salaperäinen suden Riikin tapasi lammella. Tarkempia tietoja ei ole vielä saatavilla.
Nimi: Niiru
Rotu: Dobermanni
Niiru on nuori, hiukan itserakas ja omahyväinen uros. Niiru on herkkä kritiikille häntä itseään kohtaan ja on suuttuessaan melko pitkävihainen. Niiru oli ensimmäinen jäsen Riikinin laumassa. Hän on samalla Riikinille hyvä ystävä ja loistava matkakumppani pitkälle matkalle, koska uros totisesti pitää puhumisesta. Niiru on sellainen, joka tulee toimeen niiden kanssa, joiden kanssa haluaa tulla toimeen.
Nimi: Dain
Rotu: Sekarotuinen
Itsepäinen ja omanarvontuntoinen naaras, joka ei turhia hienostele. Hän ei pidä itseään yhtään uroksia huonompana, vaikka fyysiset voimat eivät yltäisikään näiden tasolle. Dain on sukupuoleensa nähden tavallista voimakkaampi. Dain lähti perheensä luota nuorena ja on kasvanut vastuuntuntoiseksi ja rohkeaksi aikuiseksi. Naaras on tavannut elämänsä aikana niin paljon koiria ja susia ja oppinut, mikä elämässä on tärkeää ja minkä voi jättää omaan arvoonsa. Hän tulee myös olemaan yksi Riikinin läheisimmistä ystävistä.
Nimi: Limin
Rotu: ???
Limin on kokenut elämässään ikäviä asioita, vaikka onkin vielä nuori. Koira on päässyt näistä asioista yli positiivisen luonteensa avulla, muttei siltikään muistele mielellään menneisyyttään. Limin on optimistinen, mutta myös suunnattoman pelokas ja hänet onkin vaikea saada taisteluun mukaan. Riikin saa hänet kuitenkin ymmärtämään, kuinka tärkeää on osata puolustaa itseään maailmassa, jossa heikot jäävät helposti jalkoihin. Liminillä oli joskus omistaja, mutta kun tällä ei ollut enää varaa pitää koiraansa, hän jätti tämän eläinsuojeluyhdistyksen hoiviin. Limin karkasi kuitenkin pian uudesta suojapaikastaan. Huivi, joka Liminillä on päässään on hänen entisen isäntänsä laittama. Huiviin kätkeytyy myös salaisuus, jota koira ei koskaan suostu kertomaan vapaaehtoisesti. Huivin alla on arpi, jonka Limin sai rytäkässä, jossa hänen muu perheensä kuoli.
Nimi: Slitz
Rotu: Kultainennoutaja
Slitz ja Nidi (Slitzin veli) olivat aikoinaan kotikoiria. Mies, joka omisti heidät, löi koiriaan - niinpä kaksikko karkasi. Voisi luulla, että Slitz on menneisyytensä takia arka ja ehkä vihainenkin luonne, mutta niin ei ole. Veljeksistä Nidi on enemmänkin epäileväinen ja aggressiivinen luonne. Slitz itse on iloinen ja harkitsevainen persoona. Hänen mottonsa onkin, ettei koskaan saa antaa periksi. Ennen Riikinin laumaan liittymistä Slitz ei ollut ollut missään tekemisissä veljensä kanssa, mutta heidän tavatessaan Slitz oli tapaamisesta mielissään, toisin kuin Nidi.
Nimi:Blood
Rotu: Kainkoira
Uros eli pentuna onnellisen, mutta lyhyen pentuajan äitinsä Laran kanssa. Lyhyen siksi, että Lara kuoli kivivyöryn alle jättäen Bloodin yksin. Pennun oli pakko oppia itse selviämään elämästä. Kerran Bloodin ollessa kävelyllä poliisikoirien alueen lähettyvillä, Jahore (silloinen poliisikoira) kävi hänen kimppuunsa luullen Bloodia typeräksi tunkeilevaksi rakkikoiraksi. Kaksikon jälleennäkeminen Riikinin laumassa ei ollut lämminhenkinen.
Nimi: Nidi
Rotu: Kultainennoutaja
Slitzin veli. Hän on varovaisempi ja epäluuloisempi kuin veljensä. Toisin kuin veljensä Nidi on jopa vähän omituinen. Nidin erottaa Slitzistä myös siitä, että Nidillä on punainen kaulapanta ja täysin kultaisennoutajan värinen turkki. Viettäessään aikaa Riikinin laumassa muiden koirien kanssa, Nidistä tulee luottavaisempi muita kohtaan. Erotessaan Slitzistä Nidi ei ollut hyvissä väleissä veljensä kanssa, mutta Riikinin laumassa hän ymmärtää vihansa turhuuden ja antaa Slitzille anteeksi. Veljien vihanpito johtui mitättömistä mielipide-eroista.
Nimi: Jahore
Rotu: Siperianhusky
Jahore on säälimätön ja kylmä luonne. Siperianhusky ei ole järin ystävällinen, mutta metsästys- ja taistelutaitoja kyllä löytyy. Jahore on myöskin pitää useimmiten itseään muita parempana. Kuten Bloodin esittelystä voi lukea, Jahore kävi poliisikoira-aikanaan Bloodin kimppuun. Uroksella myös arvet vasemmassa kyljessään, mutta kukaan ei tiedä, mikä on arpien oikea alkuperä. Jahore ei ole tyypillistä poliisikoirarotua, vaan kuului testiryhmään, jossa kokeiltiin eri rotujen soveltumista tehtävään. Jahorella on sisko Lara ja veli Jiri.
Nimi: Kainta
Rotu: Amerikanakita
Kainta on yksi kolmesta Kenran sisaruksesta. Yksikään kolmosista ei ole helppo pala taistelussa, sillä he ovat treenaanneet pennusta lähtien. Kaintan, kuten sisarustensakin, lapsuus ei ollut kovin tavallinen. Heidän vanhempansa olivat kuolleet varhaisessa vaiheessa ja susi opetti Kaintan ja tämän veljen taistelemaan. Jurii, ainoa tyttö, ei saanut sukupuolensa vuoksi opetusta. Kainta on myös kolmosista vanhin, ymmärtäväisin ja rauhallisin. Hänen mielenrauhaansa ei saa helposti järkkymään, eniten hän pelkää läheistensä kuolemaa. Hän suojelee Raintaa, koska tämä on heikompi kuin muut. Kainta toimii kolmikon järjen äänenä.
Nimi: Rainta
Rotu: Amerikanakita
Kaintan ja Juriin veli ja siten yksi kenralaisista. Nämä kaksi veljestä ovat kuitenkin aivan erilaiset. Rainta on hyvin hätäinen taistellessaan ja olisi mieluummin kokonaan taistelematta, jos se vain on mahdollista. Hän sai opetusta sudelta kuten veljensä. Rainta hiljainen persoona, mutta oikeasti hän on hyvä puhuja ja erinomainen riidanratkoja.
Nimi: Jurii
Rotu: Amerikanakita
Jurii on kolmas ja viimeinen kenralainen. Kolmosista hän on myös ainoa tyttö. Silloin, kun susi opetti hänen veljiään taistelemaan ja kieltäytyi ottamasta Juriita oppiinsa, tyttö etsi itselleen oman opettajan: vahvatahtoisen nartun, joka hänestä itsestäkin kasvoi. Juriin veljet eivät tiedä vielä tänäkään päivänä, kuka Juriin opettaja on. Periksintamattomuus ja sitkeys palkittiin lopulta: Juriista kehkeytyi kolmikon paras taistelija. Jos joku uros käyttäytyy vähänkään sovinistisesti Juriin seurassa, ei saarnaamisesta ja nälvimisestä tahdo tulla millään loppua. Tavattuaan Dainin Jurii saa tästä hyvän ystävän, koska he jakavat hyvin samanlaisen ajatusmaailman.
Nimi: Katerugi
Rotu: Sekarotuinen (hallitsevin rotu irlanninsusikoira
Katerugi on erittäin vahva ja suurikokoinen uros ja Riikin saa todella taistella yrittäessään saada tämän laumaansa. Koiran paras ystävä petti tämän aikoja sitten, tästä kertoo vasemman silmän arpi. Katerugi haluaisi edelleen kostaa tälle koiralle, mutta ei ole saanut siihen tilaisuutta. Katerugin luonne pehmenee, kun hän saa olla muiden koirien seurassa alituisen yksinolon sijaan.
Nimi: Chairo
Rotu: Lyhytkarvainen saksanseisoja
Korvan menetys voisi kuvastaa sitä, että Chairo on ollut kova tappelemaan, mutta niin ei ole. Setteri on ystävällinen kaikkia kohtaan ja on muutenkin hyvin reilu. Chairolla on veli, Hagiru, joka itse asiassa repi uroksen toisen korvan irti. Kun veljekset kohtaavat Riikinin laumassa, on jälleennäkeminen kauhea! He käyvät heti toistensa kimppuun, mutta myöhemmin veljekset sopivat riitansa.

ShiroFighter & hänen seuraajansa

ShiroFighter on tarinan pääpahis, jota voidaan kutsua myös Valkoiseksi soturiksi. Kissahirviö asustaa seuraajineen Valkoisella vuorella, joka on kauttaaltaan jään ja lumen peitossa. Kukaan ei tiedä varmasti, miten hirviö on syntynyt, mutta sen kerrotaan olleen joskus aivan tavallinen kissa, joka joutui kosketuksiin mystisen kristallin kanssa. Kristalli sain sen suurenemaan ja kasvattamaan siivet selkään. ShiroFighteria on yritetty tappaa monta kertaa, mutta kuten arvata voi tehtävä on niin vaikea, että ihmiset yrittävät nykyään vain tulla sen olemassaolon kanssa toimeen. Jos ei mene liian lähelle, selviää kyllä hengissä. ShiroFighter on hyvin vihamielinen kaikkia, varsinkin koiraeläimiä kohtaan ja koirat luulevat sen johtuvan kaunasta heitä kohtaan. ShiroFighter ei pysty vetämään etujalkojensa kynsiä sisään, joten pitkät tappovälineet ovat koko ajan esillä. Osuessaan kohteeseensa kynnet erittävät nopeastitappavaa myrkkyä. ShiroFighter haluaa pitää asuinpaikkaansa kauhun vallassa, eikä halua kenenkään, edes ihmisten, kyseinalaistavan valtaansa.
Varjot ovat ShiroFighterin uskollisia alamaisia. Ne tottelevat pedon jokaista käskyä, vaikkakin on syytä epäillä, että Varjoilla on myös siihen jokin muu syy kuin vain nöyrä uskollisuus. Varjojen "johtajalla" on siniset silmät, mikä erottaa hänet muista Varjoista. "Johtaja" siksi, koska oikeastaan hän vain käskyttää Varjoja ShiroFighterin ohjeiden/käskyjen mukaan. Muilla Varjoilla on punaiset silmät. Varjot on luotu koirista, jotka ovat eksyneet liian lähelle ShiroFighteria ja tämä on päättänyt kaapata heidät valtaansa. Usein koirat kyllä päätyvät ShiroFighterin tappolistalle, mutta jotkin saattavat jatkaa elämäänsä mykkinä Varjoina. Koska Varjot eivät pysty puhumaan, ne käyttävät jonkinlaista telepatiaa. Varjojen oikea ulkomuoto, se miltä he näyttivät ennen kuin Valkoinen soturi vangitsi heidät, on sidottu kristalliin, jota ShiroFighter säilyttää jossain vuorensa kätköissä. Jos kristalli särkyy, Varjot palautuvat entiselleen. On sanottu, että vielä joskus saapuu pelastaja, joka vapauttaa heidät kaikki.
Kaikki materiaali © Riikin, ellei toisin mainita (2003-2017).