RW Club

versio 30: Sielun peili

Remaket

Minusta on kivaa kaivaa vanhoja piirustuksiani esiin ja piirtää ne uudestaan. Sitten voin (yleensä) olla iloinen siitä, että tyylini on kehittynyt vuosien varrella.

Chairon kuolema
Olen suunnitellut tämän kohtauksen todella todella monta kertaa ja aina se on yhtä kivaa. Alkuperäinen versio on tehty joskus vuonna 2005 ja uudempi versio 13.05.2007. Toista sivua en uudempaan versioon jaksanut piirtää.
Vanha: 1 2
Uusi: 1

Wish ja Limin
Löysin kuvan, johon olin piirtyänyt Liminin ja hänen äitinsä.Paperin yläkulmaan olin kirjoittanut "Wish ja Limin, Wissiuks". Muistin, että olin suunnitellut Liminin äidin, Wishin, johtamaan koiraklaania, jonka nimi oli Wissiuks. Luultavasti Wishin ilme on noin myrtsi sen takia, että klaani on häviämässä kokonaan maailmankartalta. Limin onkin lopulta ainoa, joka klaanista jää henkiin. Arpi on tullut Liminille silloin, kun klaani tuhottiin. Sen jälkeen Limin joutui/pääsi hetkeksi ihmisperheeseen. Tässä kuvassa Liminillä ei ole vielä arpea.
Alkuperäinen
Uudelleenpiirretty

Katoavat sakset
Kuudennen luokan luokanopettajamme selitti/valitti kerran, että saksia on liian vähän. Hänen mielestään ne vain katoavat (= joku otti niitä?) ja minäpä sitten sain siitä inspiraation pieneen tarinaan. Tästä näkee aika pahuksen hyvin, miten taitoni ovat kehittyneet koirahahmojen osalta. Tarinan henkilöillä on vastine oikeassa elämässä, mutta tarina itse on täyttä puppua. Tämä on muuten älyttömän vanha, vuodelta 2004.
Alkuperäinen: 1 2
Uudelleenpiirretty: 1 2

Sählymatsi
En varmaan ole koskaan piirtänyt hirveämpää sarjakuvaa kuin tämä. Oikeasti, kaikki toisesta ruudusta lähtien on täyttä sontaa. Hahmot ovat niin epäselviä ja älyttömän rumia, että pahaa tekee. Uusi versio on siis kuvallisesti huomattavasti parempi. Aihe on sählymatsi ala-asteemme ja toisen ala-asteen välillä. Sählymatsi toteutettiin oikeasti, muttei iiihan tällä tavalla kuin minä sen piirsin. ^_^
Alkuperäinen: 1 2 3
Uudelleenpiirretty: 1 2 3

Quia & kumppanit
Oli aika (vuosi 2004), jolloin yhtäkkiä päätin, että Riikin on huono hahmo ja päätin tehdä uuden omaperäisemmän hahmon ja uuden tarinan. Näin syntyi Quia. Tarina ei kuitenkaan päässyt kuutta sivua pidemmälle ja se ei muutenkaan vetänyt vertoja Riikinille. Tällaisen kuvan piirsin kuitenkin hänestä ja hänen muutamasta ystävästään v. 2004. Hahmot vasemmalta oikealle: Necesse, Quia, Auro ja nimetön hahmo. Ainoastaan Quia on väritetty uudemmassa versiossa, koska vain hänen värityksensä oli loppuunsuunniteltu siihen aikaan. :) Muut ovat tuollaisissa harmaasävyissä, joista erottaa vain värityksen tummuuden.
Vanha versio (2004)
Uusi versio (2008)

Akara-sarjakuva s. 1
Akara kuuluu samaan kastiin kuin Quiakin. Jotenkin vain tuntuu, että tästä olisi tullut juonellisesti kovasti jotain Igojen ja Kogien tarinaa muistuttava juttu, vaikken sitä itse silloin tajunnutkaan. Tässä on sarjakuvan ensimmäinen ja samalla viimeinen piirtämäni sivu. Olen tätä kirjoittaessani oikein tyytyväinen (vuonna 2008) uuteen versioon, myöhemmin en varmaan enää ole. :D Hahmo ja sen verran, mitä tarinaa keksittiin on luotu varmaan joskus vuonna 2005.
Vanha sivu (2005?)
Uusi sivu (2008)

Oyabun
Oyabun on Blue Sky -nimisestä sarjakuvastani, jota en tätäkään tehnyt kuin yhden sivun. :D Löysin vanhan kuvan koneemme kätköistä ja piirsin siitä puuväreillä uuden version.
Vanha Oyabun (2005)
Uusi Oyabun (2008)

Miranda
En ole suunnitellut tätä hahmoa mitään erityistä "tehtävää" varten, mutta kuva on ollut kiva piirtää uudestaan. Muutin uusinta kuvaa varten asioita hieman enemmän verrattuna kahteen vanhempaan kuvaan, mutta toivottavasti parempaan suuntaan. Näistä kuvista huomaa hyvin se, kuinka olen kehittynyt ihmisten piirtämisessä ja varsinkin ihmisanatomian piirtämisessä. En kuitenkaan väitä, että taitoni olisi vieläkään erityisen hyvä. :)
Miranda (luultavasti vuodelta 2005)
Miranda (vuodelta 2007)
Miranda (vuodelta 2011)

Rakon
Suunnittelin tämän hahmon luultavasti Riikin-sarjakuvaa varten, mutta näillä näkymin hän ei tule esiintymään siinä. Vuosia sitten myös nimesin hänet Rakoniksi, mutta luulen, että jos käyttäisin hahmoa vielä jossain, vaihtaisin nimen.
Rakon (molemmat versiot)

Kaikki materiaali © Riikin, ellei toisin mainita (2003-2017).