RW Club

versio 30: Sielun peili

Muita kuvia


Riikiniin liittymättömät kuvat saivat oman osionsa 28.8.2007. Uusimmat ylimpänä.
Katso myös Gijinka-Pokémonit: Gijinkat
Hahmoni Arokasun uusin profiilikuva Suden Jääkausi -improsarjakuvassa.
Pikun hahmo Chin'rah Uusi Legenda -roolipelissä. Tein tämän kuvan pyynnöstä. :)
Vanhempieni koira, Ceska.
Calcahin hahmo Gerirr Uusi Legenda -roolipelissä.
Zeralexin hahmo Uusi Legenda -roolipelissä: Akira.
Osallistuin DeviantArtissa Bernerin järjestämään Salajuhannus-arttivaihtotapahtumaan. Piirsin Riskikoille hänen hahmonsa Liljan.
Ginga-sarjan Hazuki.
Osallistuin DeviantArtissa Bernerin järjestämään Salapupu-arttivaihtotapahtumaan. Piirsin Ghostrallaalle hänen hahmonsa Lady Greyn.
Tein Uusi Legenda -roolipelin joulukalenteriin myös 11. luukun. Luukussa esiintyvät hahmoni Izanakin ja tämän puolison Nijin pennut, jotka olivat vielä kuvan tekohetkellä vastasyntyneitä. :)
Tein Uusi Legenda -roolipelin joulukalenteriin neljännen luukun. Tässä luukussa hymyili vellamon hahmo Ming Lien.
Art-trade Uusi Legenda -roolipelin goldcresttille hahmosta nimeltä Dame. Sain pitkästä aikaa harjoitella hieman taustan tekoa.
Fanitaidetta Uusi Legenda -roolipelin Tytskiin hahmosta nimeltä Monica.
Fanitaidetta Uusi Legenda -roolipelin vellamon hahmosta nimeltä Shiranui. Haasteena oli piirtää kuva 30 minuutissa. :p
Fanitaidetta Uusi Legenda -roolipelin Poshan hahmosta nimeltä Contessa.
Fanitaidetta Uusi Legenda -roolipelin hahmosta nimeltä Ässä, pelaajana xpexx.
Fanitaidetta Uusi Legenda -roolipelin hahmosta Sairen, pelaajana Nightingale.
Fanitaidetta Uusi Legenda -roolipelin susihahmosta nimeltä Ryoichi, pelaajana Tzealand.
Fanitaidetta Uusi Legenda -roolipelin hahmosta Machika, pelaajana Creeper.
Uusi Legenda -roolipelin Kuurankukalle profiilikuva hahmosta Midori. Alun perin hahmon omisti takare.
Uusi Legenda -roolipelin anyalle, hahmonsa Dayzee.
Tein tällaisia profiilikuvia Uusi Legenda -roolipelin pelaajille pyynnöstä ja vähän pyytämättäkin. :D Tässä Fugoun hahmo Higashi, joka johtaa tällä hetkellä Igan shinobeja.
Fanarttia Uusi Legenda -roolipelin pelaajille.
Fanarttia Uusi Legenda -roolipelin pelaajille.
Fanarttia Uusi Legenda -roolipelin pelaajille.
Tein tällaisia neljän hahmon fanartteja Uusi Legenda -roolipeliin. Tämä kuva on ensimmäinen tätä sarjaa.
Toinen hahmoni Uusi Legenda -roolipeliin. Tällä hetkellä tämä hahmo johtaa roolipelin susilaumaa. Uroksen nimi on Izanaki ja hänet on nimetty japanilaisen jumalan mukaan. :)
Ensimmäinen hahmoni Uusi Legenda -roolipeliin. Hahmo on rodultaan kainkoira ja sen nimi on Katsuo.
Syntymäpäiväkortti Detrahille vuonna 2012. Hänen hahmonsa Riku.
Olen ollut italialaisen W.i.t.c.h.-sarjakuvan fani niin kauan kuin sitä on ilmestynyt ja vuosikausien fanituksen jälkeen päätin viimein suunnitella myös oman W.i.t.c.h.-jengini. :) Vasemmalta oikealle kuvassa ovat Celia, Irene, Walentine, Tanya ja Hannah. Olen erittäin tyytyväinen tyttöjeni ulkonäköihin.
Improsarjakuva Urufu No Hyoukin hahmoni Arokasun uusi profiilikuva.
Art-trade Detrahille. Hänen hahmonsa Willy. Haastoin itseni piirtämään vettä, koska olen piirtänyt sitä niin vähän. Vesi ei ihan onnistunut niin kuin halusin, mutta sainpahan harjoitella.
Lahjakuva Detrahille. Minulla kesti tehdä oma puolikkaani art-tradestamme niin kauan, että päätin tehdä hänelle traden lisäksi tällaisen kuvan hänen hahmostaan Lupesta.
Art-trade Vildelle. Hänen hahmonsa Adora.
Pokémonin Charmeleon.
DeviantArtin kautta tehty yltiöhalpa point commission Trollberserkerin Wolfeye-hahmosta.
Dryadi-hahmoni Mabilia, jonka loin Immanis-improsarjakuvaa varten.
Hopeanuolifanit ry:n kimppakollaasiin tekemäni Riki. Kollaasi annettiin Yoshihiro Takahashille vuoden 2012 Animeconissa.
Joululahja ystävälleni Anulle vuonna 2011, prinsessa Mononoke.
Joululahja ystävälleni Emmille vuonna 2011, Supernaturalin Sam. Käytin mallikuvaa.
Yhteen kilpailuun suunniteltu hahmo. En voittanut, enkä ole vielä keksinyt hahmolle mitään käyttöä.
Vuonna 2010 suunniteltu hahmo erääseen improon, joka ei koskaan toteutunutkaan.
Tämä noita on koko elämänsä ehtinyt amulettia, joka kuvassa on hänen edessään. Viimein hän on löytänyt sen.
Joululahjakuva ystävälleni. Nana-mangasarjan toinen nimikkohahmo.
Joululahja parhaalle ystävälleni cyber-herbivorelle. Tämä on ensimmäinen, ja luultavasti viimeinen, yksisarvinen, jonka olen koskaan piirtänyt.
Jempun hahmo Chester Cliché-roolipelissä.
"All you need is love" lauloi Beatles ja tuo teksti onkin siitä biisistä. Kuvassa poikakaverini ja oma alterini, jolla on nykyään koko selän mittainen harjas vanhan letin tilalla.
Tein kerran nopean ja ruman ymmyrkäisen sutun uudesta keksimästäni Tehotytöstä. Sitten huomasin, että eihän design ole hassumpi ja piirsin sen näin tyylitellysti uudestaan. Tämänkin värittämisessä kesti tuhottoman kauan, vaikkei työtä ollutkaan paljon. Olen vain niin laiska... En ole keksinyt tälle tyttöselle mitään nimeä.
Lähetin tämän maalauksen siihen Anime-lehden Hopeanuoli-aiheiseen kisaan ja jos asian kauniisti ilmaisee niin tämä kuva ei onnistunut... :/
Hänen nimensä on Timmy (ei se South Parkin :D). Suunnittelin hänet alter-egoni veljeksi liittyen alter-egoni tarinaan. Tämä tarina ei liity mitenkään omaan elämääni, eikä Timmy vastaa oikeaa veljeäni. Tämä kuva syntyi, kun löysin Timmystä tehdyn vanhan (varmaan vuodelta 2007) ääriviivapiirroksen ja halusin tehdä hänestä kunnon värillisen kuvan. Valitettavasti minusta tuntuu, etteivät hänen värinsä ole kovin omaperäiset - no, tarkoitus oli tehdä hänestä melko samanvärinen kuin alter-egostani.
Tein tämän lahjaksi poikaystävälleni, kun meillä tuli kolme vuotta täyteen. En tosin saanut tätä ajoissa valmiiksi, mutta väliäkö sillä. :D
Olin Stormwolf1000:n kanssa art-tradessa ja tässä on alter-egonsa Storm. Stormwolfin trade-puoliskon voi löytää tuolta vierastaiteista.
Tein Vilden upeasta Altai-hahmosta fanitaidetta. Tausta jäi vähän köyhäksi, koska en jaksanutkaan tehdä sitä loppuun.
Olin Densetsukiran kanssa art-tradessa ja tässä on hänen hahmonsa Jack the Ripper.
Tätä oli mielettömän kiva tehdä. Halusin tehdä yksinkertaisen kuvan, jossa ei olisi pahemmin yksityiskohtia. Piirsin reunat paksummalla tussilla ja "sisälle" tulevat jutut ohuemmalla. Noita raitoja oli kiva tehdä. Poikaystäväni koira Dora näyttää aika paljon tällaiselta. Tällä hetkellä Dora on kylläkin vielä pentu.
Tämä on paras tähänastisista lyijykynätöistäni ikinä! Ja sain kuvaan jopa kaksi hahmoa. :) Asennot ovat randomisti heitettyjä, halusin vain tehdä jotain jännää. Tuosta naisesta piti tulla ensin jokin itsekeksitty Pokémonin pahishahmo, mutta ei siitä sitten oikein tullutkaan. Skanneri raiskasi värit tosi pahasti, yritin kyllä muokata niitä paremman näköisiksi.
Meidän piti tehdä kuviksen kakkoskurssilla jotain pohjapiirustuksi ja minä en ole koskaan siitä hommasta pitänyt, joten piirsin kevennykseksi tällaisen meidän Ceskan näköisen koiran erään paperin reunaan.
Halusin piirtää naishahmon, jossa olisi paljon mustaa, mutta ei tässä nyt niin kovin paljon mustaa ole. :P
Parhaalle ystävälleni Jennalle Olivier Armstrong ja Gin. Piirsin pitkästä aikaa jonkun Ginin loppuun asti. Tänä jouluna tulikin tehtyä paljon FMA-fanitaidetta. :D Lyriikat ovat GNG:n lopputunnarista.
Ta-daah!! Kivikova, karismaattinen ja niin ihana Roy Mustang! Lupasin piirtää ystävälleni Anulle lumihiutalemiehen ja sitä ennen Roy Mustangin - olin "ovela" ja yhdistin ne samaan kuvaan. Tausta on kyllä tosi tylsä.
Sannille piirsin joululahjakuvaksi Edwardin FullMetal Alchemistista. Ensimmäinen piirtämäni Edward ja onnistui minusta hyvin. :)
Ystäväni Emmi pyysi minulta sängynalusmörköjä, joten piirsin tällaisia suloisia örkkejä ja nimesinkin ne - sanat ovat enemmän tai vähemmän latinaa, otin ne sivistyssanakirjastani. :D
Tänä vuonna (2009) tein erityisen paljon joulukortteja kavereilleni. Tämä on Mariannalle, prinsessa Peach Mariosta, kuten ehkä tunnistittekin. :)
Tein tämän sellaiseen DeviantArtin collab-juttuun. Kokeilin uutta väritystyyliä ja se onnistuikin ihan kivasti.
Ryhdyin NorthWolfin kanssa tradeen varmaan yli vuosi sitten... Sain vasta vähän aikaa sitten oman puoleni valmiiksi, vaikkakin hahmoilla, joista kumpaakaan minun ei edes pitänyt piirtää. :D Minua saa kyllä pyytää tradeen kanssaan, en yleensä ole näin hidas.
Halusin piirtää jotain värikästä ja pitkästä aikaa ihmisiä. On kyllä taito päässyt vietävästi ruostumaan. Päivänvarjoon ei sitten kiinnitetä liikaa huomiota, koska kämmäsin vähän sen kanssa. :D
Olin art-tradessa WolfShendan kanssa, tässä on hänen hahmonsa Max. On muuten Maxilla tosi vaikea kuviointi.
Luonnos tehty matikantunnilla ja loput sitten kotona. Tuo suihkumoottorisiili on sellainen insidejuttu - siili lentää tuunatulla taskulampulla. Tein tämän ystävälleni Anulle ja alunperin siitä piti tulla se suihkumoottorisiili, mutta otus alkoikin näyttää enemmän hiireltä... :P Melius on latinaa, mutten enää muista mitä se tarkoittaa. ^^'
Kummipoikani Elias täytti vuoden 1.4.2009, tämä on kortti hänelle.
Sininuoli on todennäköisesti keksitty pian sen jälkeen, kun Äffä ensimmäisen kerran julkaisi Pinkkinuolensa. Tein tästä pari sivua sarjakuvaakin, joka oli melko samanlainenkin kuin Pinkkinuoli, tosin Sininuoli oli sarjan ainoa "nuoli". Halusin sitten pitkästä aikaa vain piirtää hänet, vaikkei hän omaperäinen olekaan. ^^' Enkä varmaan Äffääkään ole loukannut, onhan tämä ainoa Sininuolesta julkaisemani kuva.
Samaa sarjaa kuin edellinen. :) Tällä kertaa Suicune.
Halusin niin älyttömästi pelata uusimpia Pokémon-pelejä (Diamond/Pearl), että purin asiaa piirtämällä Pokémoneja. :D Valitsin kohteet täysin randomisti, jotta olisi tullut jotain muutakin kuin jotain lemppareitani. ^_^' Sableye ja Gastly.
Taas November Rain -inspiroitunut kuva! Kyllä, minä vain pidän siitä kappaleesta ja sen lyriikat ovat hyvin monikäyttöiset. :D Kuvassa taas minä, vaikken ihan tuolta näyttäisikään... Olen tyytyväinen tuohon vereen, vaikka se näyttääkin joltain kirsikkahillolta. :P Ilme on oudon levollinen ja tausta olematon. Silti jokin saa minut pitämään tästä. Haluan tuollaiset käsijutut~
Osa ysiluokan kuvaamataidon päättötyötäni. Otin aiheekseni elementit, tämä on vesi. Nimi kuuluu "Vetten herra ui kanssasi syvyyksiin".
Osa ysiluokan kuvaamataidon päättötyötäni. Otin aiheekseni elementit, tämä on ilma. Nimi kuuluu "Tuulten valtias on yhtä leikkisä kuin pieni lapsi". Minusta nämä ovat parempia joka kerta. Kehityn töissäni. :D Kai...
Osa ysiluokan kuvaamataidon päättötyötäni. Otin aiheekseni elementit, tämä on tuli. Nimi kuuluu "Tulen haltija ei anna armoa kenellekään".
Osa ysiluokan kuvaamataidon päättötyötäni. Otin aiheekseni elementit, tämä on maa. Nimi kuuluu "Seuraa Metsän vartijaa, hän näyttää oikean tien".
Minä ja poikaystäväni köllöttelemässä. Värien kanssa tämä olisi varmaan ollut hienompi, mutta enhän minä sellaista jaksanut. Erotatte varmaan, että minä olen tuo hurtta, jolla on pitkä, 15-osainen letti.
En ole koskaan oikein osannut pitää toppia päälläni ja piirsinkin tämän sen "takia". :D Nykyään en kyllä ole niin tottumaton noiden vaatekappalaiden suhteen kuin ennen.
Työ Vilden kilpailuun, hahmo on hänen alter-egonsa.
Tein tällaisen oudon otuksen historianvihkooni ja niinpä sitten vain skannasin luonnoksen ja tein linen yms. koneella. En kyllä sitten tiedä yhtään, mikä otus tämä on. :D
Olin art-tradessa Dörkin kanssa, kuten vierastaiteissa olevasta Kaintan kuvasta voi huomata. Tässä hänen hahmonsa, Dimitri.
Tämä kuuluisi remakeihin, mutta hukkasin alkuperäisen mustavalkoisen kuvan. Tämä minun oli tarkoituskin värittää, mutta olin taas niin laiska, että ehdin hukata alkuperäisen kuvan ennen kuin sain tämän valmiiksi.
Tíwi on samaa sarjaa Eolian, Polikartin ja Kokican kanssa.
Alter-egoni ja hänen murhanhimoinen siskonsa. Ensin ajattelin siskon olevan uusi alterini, mutten voinut luopua vanhasta, joten näin tässä sitten kävi. Kappaleet kuvaavat mahdollisesti elämäntilanteitani tjsp. ja sopivat myös hahmoihin. Led Zeppelinin Stairway To Heaven ja AC/DC:n Highway To Hell.
Eräs vanha hahmoni, jonka tein sarjakuvaan, jonka nimi piti olla Sinitaivas (=Blue Sky), eikä siitä tullutkaan mitäään. Päätin piirtää tämän naaraan taas pitkästä aikaa. Hän on myös jonkinlainen esiaste nykyiselle alter-egolleni. Nimi on Rubiini. :P
Silloin, kun joskus tradeilen, olen joko hyper-aktiivinen tai sitten laiska. Tällä kertaa olin laiska. Joka tapauksessa, Zeridan hahmo Dante.
Tein koneellemme uuden taustakuvan, tiedostonimeltään "elokuu 2007" ja myöhemmin tajusin hahmon muistuttavan koiraamme Ceskaa. :D
Tämän oli vain tarkoitus olla jokin pila, suttu, mutta sitten päätin tehdä sen loppuun asti. Mokasin kylläkin tuon alaleuan kanssa.
Fanilistakokelmani uuteen ulkoasuun tehty kuva, tämä on vain paljon isompi ja ilman tekstejä. ^^
Olin art-tradessa Tiiniuwin kanssa ja tässä minun puolikkaani: Sipulikoira.
Samaa sarjaa kuin Eolia ja Kokica.
Hyvin vanha itsekeksimäni Pokémon, Kalid, hyökkäyksineen kaikkineen.
Ihan tavallinen kuva alteristani.
Samaa sarjaa kuin edellinen.
Suunnittelin kauan sitten erään roolipelin, jossa olisi saanut pelata valmiilla hahmoilla. Piirsin näille myös profiilikuvia ja löysin näitä vanhoja profiilikuvia siivotessani ja niinpä sitten piirtelin niitä uusiksi. En kuitenkaan koskaan julkaissut roolipeliä.
Tein tästä taustakuvan koneellemme rippileirini ajaksi. Taidan tosin olla ihminen, jota ei voi unohtaa, vaikka haluaisi. :D
Poikakaverini ei voi sietää Ari Koivusta ja minä taas joskus jopa pidin hänestä. :D Perustuu tositapahtumaan.
Minä itse olen keskellä ja muut ympärilläni ovat minua muistuttavia hahmoja, yksi jopa alter-egoni. Tuo oikean alareunan punahiuksinen koira tosin on nykyään alterini sisko.
Jennan ja minun hahmo Viittis. Kaikki tuo lähti eräästä harmittomasta kissapiposta talven 2006(?) tienoilla.
Olin hyvinkin pottuuntunut tätä piirtäessäni.
Nayru opetti minulle tällaisen liukuvärijutun ja kokeilin sitten sitä pikaisesti tekemääni luonnokseen.
Tein tällaisia kuvia alter-egostani, joiden oli tarkoitus kuvastaa mielialojani tjsp. tämä kuvaa vihaa (yllätys!), tosin ilme voisi olla vihaisempi, mutta naa. :D Hyökkäävä tuo ennemmin on.
Hamano (Kingdom Hearts-hahmoni) ja alter-egoni, jota kutsun Shaliaksi. Molemmat ovat kuvia minusta. Enemmän tai vähemmän itseni näköisiä. ^_^
Olin art-tradessa Dirke-nimisen henkilön kanssa ja tässä minun puoliskoni tradesta.
Olin kai allapäin tätä tehdessäni. En kylläkään muista miksi.
Hopeanuolen/Weedin hahmoja chibeinä. Tämä alkaa olla jo aika vanha, mutta pidän tästä edelleen. ^^
Meidän piti tehdä historianesitelmä englanniksi, niin kuin esitteeksi ulkomaalaisille; mitä kertoisimme hänelle Suomesta jne. Sain sitten tehdä kannen ja päätin, että Suomen neito sopisi hyvin. Tiedän kuitenkin myös erään miespuolisen henkilön, joka sopii loistavasti samaan tehtävään. Eli historianesitelmään kanteen pääsi mies mekko päällä.
Onnittelukortti Meolle Kissan sivusta nro. 666. Ztihh ei tosin näytä itseltään. -_-'
Fanitaidetta Nawulfille JJangista. Upea hahmo. Minulla oli joskus tapana piirtää järjettömän pitkiä kauloja...
Sälänoutaja! 8D Remake sälä-osiossa olevasta nk. kultaisennoutajan kuvasta.
Tein tämän kokonaan koneella ihan vain kokeillakseni erilaisia brusheja ja efektejä.
Näin tosi outoa unta, jossa mm. pakenin tällaista mörrikkää, joka vartioi jonkin kuilun ylityspaikkaa.
Hyvin vanha allekirjoitukseni Cliché-roolipeliin. Hahmoni Kaza ja Hiteki.
Ystäväni Kristan vanha hahmo, Gasael.
Lisää Pokémoneja, tällä kertaa Eeveen kehitysmuodot. Tosin kaksi uusinta uupuu...
Innostuin raapustamaan Pokémoneja ja tässä ensimmäisen työhetken tulos: Dragonbreath-hyökkäystä käyttävä Dragonair.
Eräs roolipelihahmoni, jolla en tosin enää ole pitkään aikaan pelannut ja tuskin enää pelaankaan. Nimi Chiheisen tarkoittaa horisonttia.
Kaikki materiaali © Riikin, ellei toisin mainita (2003-2017).