RW Club

versio 30: Sielun peili

Hahmosuunnitelmat

Tästä osiosta löydät hahmoja, joita olen suunnitellut ja jotka tulevat luultavasti esiintymään sarjakuvassa. Tämä osio on heidän suunnitelmilleen. Myöhemmin kunnon esittelyt profiilikuvineen tulevat löytymään henkilöistä.

Klikkaamalla pikkukuvia saat esiin hahmon kokovartalokuvan.


Nimi: Avalon
Sukupuoli: Uros
Info: Avalon tulee olemaan tärkeässä osassa Riikinin tarinassa. Avalon on rodultaan jonkin sortin paimenkoira. Se on rauhaarakastava ja ymmärtäväinen. Avalonin paksun turkin ansiosta sille ei tule helposti kylmä. Avalon on todella vanha hahmo, vaikka hän sai lopullisen ulkonäkönsä vasta tässä kuvassa.
Lisäkuvat: Avalon keskustelee laumalaisensa Nolín kanssa


Nimi: Purppura
Sukupuoli: Naaras
Info: Purppura on hienostunut, mutta surumielinen naaras. Se on katkera menneisyytensä takia lähes kaikille. Purppura ei myöskään kestä oikeastaan minkäänlaista kritiikkiä. Purppura kulkee yleensä pää painuksissa ja jos jokin kysymys tai puheenaihe ei miellytä häntä, hän vain tuhahtelee. Koiralla on melko pitkä ja kiharainen turkki ja sen voi huomata esimerkiksi pitkistä jalka- ja häntäkarvoista.


Nimi: Ippun
Sukupuoli: Uros
Info: Ippun on suunniteltu jo silloin, kun vasta rakentelin Riikinin tarinaa. Hän on ilmeisesti kai-kenin ja tosakoiran risteytys. En ole vielä suunnitellut tarkemmin, mikä osa hänellä on tarinassa.
Lisäkuvat: Ippunin alkuperäinen esittelykuva


Nimi: ???
Sukupuoli: Naaras
Info: Tämän hahmon alkuperäinen nimi oli Sutando, mutta päätin vaihtaa sen. En tosin tiedä vieläkään, mikä hahmon nimi on, koska en osaa päättää minkä valitsisin. Joka tapauksessa tämä neiti on rodultaan collie ja se tulee liittymään Riikinin laumaan yhdessä Ukko-nimisen saksanpaimenkoiran kanssa.
Lisäkuvat: Sutandon alkuperäinen esittelykuva


Nimi: Nolí
Sukupuoli: Uros
Info: Kuten Avalonin suunnitelmasta voi huomata, siinä mainitaan tämä hahmo. Nolí on luihu hahmo, joka ajaa omaa ja johtajansa etua. He joutuvatkin Avalonin kanssa törmäyskurssille myöhemmässä vaiheessa.

Kaikki materiaali © Riikin, ellei toisin mainita (2003-2017).